Утре, 13 март, точно в 20.00 часа, ще разберем кои са 8-те участника в шоуто

 

12 март 2013 г. София. Специално изпълнение е подготвил Любен Дилов-син за старта на „Като две капки вода” утре, 13 март. За първи път в живота си той ще вземе микрофона и ще пее пред публика. Познат със своя неповторим стил и специфичен говор, Дилов е приел задачата толкова присърце, че вече цяла седмица пее, репетира и танцува. Дали ще чуем френски шансон, песен на японски или пък ще реди хип-хоп рими, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова ТВ. Известният писател и сценарист признава, че е подготвил и специална хореография, която силно препоръчва на зрителите да не изпускат, тъй като със сигурност „не бих могъл да я повторя отново”.

 

Освен неговото изпълнение и специалната изненада, която журито е подготвило, за своя първи лайф активно се подготвят и осемте български звезди, които ще излязат на сцената “Мики Маус” утре. Милица Гладнишка ще се превъплъти в 73-годишна музикална легенда, Албена Михова ще се изправи срещу най-големия си страх – да танцува, и то качена на над 10-сантиметрови екстравагантни обувки, а един от участниците ще бъде толкова притеснен, че дори ще излезе с придружител на сцената…

 

Като кого ще се преобразят всички те утре? Кои са другите двама участници, които все още се пазят в тайна, ще разберем от старта на шоуто – 13 март, 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

 

„Като две капки вода” – от 13 март, 20.00 ч. по Нова ТВ

 

 

За „Като две капки вода”

Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.