Списание National Geographic България дава възможност на своите читатели да попълнят домашната си библиотека с всички броеве и специални издания на списанието от 2006 г. досега. Това ще се случи на специалния щанд на Санома Блясък България на ежегодния Панаир на книгата между 2 и 6 декeмеври в НДК. Щандът е с номер 237.

Там ще се предлагат абонаментните пакети на National Geographic а учениците и студентите ще могат да се възползват от специалната абонаментна оферта на списанието. Най-малките посетители ще имат възможността да се сдобият с подаръците от броевете на NG Kidsкато плакати с филми, страхотна тетрадка от колекцията на National Geographic и други.

За гостите на Панаира на книгата ще има отстъпки при сключване на абонамент за някое от списанията на Санома Блясък България. Сред тях са: Cosmopolitan, ELLE, Harper’s BAZAAR, Максимум, Блясък, Story, Журнал за жената, Кулинарен журнал, Здравен журнал, National Geographic и NG Kids. Сключилите абонамент за сп. National Geographic България ще могат на място да получат и оригиналния стенен календар с уникални снимки на диви животни.

Почитателите на жанра „чиклит” ще могат да закупят всички книги, които излязоха през 2009 г. заедно със списание Cosmopolitan. Сред тях са шедьоврите „Роклички и чантички”, „Модни битки” и „Колко е важно да бъдеш oмъжена”.

На щанда на Санома Блясък България ще се предлагат и актуалните броеве от списанията на издателството, както и поредицата Световна история на National Geographic.