В началото на летния сезон и дългоочакваните летни отпуски най-успешната компания за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа – Fashion Days, предлага на потребителите си специални кампании на някои от най-обичаните модни марки. И през юни всички клиенти на компанията могат да се сдобият с качествени модели и аксесоари на любимите си дизайнери на преференциални цени с до -80% намаление на адрес: www.fashiondays.bg

Списъкът с колекции*, който Fashion Days планира през следващия месец, е много разнообразен, за да може да задоволи всеки вкус и предпочитания. Лятото обещава да бъде незабравимо с луксозните слънчеви очила на Emporion Armani & Giorgio Armani и Guess. Стилни дамски и мъжки часовници очакват почитателите на Roberto & Just Cavalli, Morellato watches, Giovine by Lancaster watches и Maurice Lacroix. Всички с по-екстравагантен вкус могат да се сдобият с обувки на Bronx, D&G и Dolce Gabanna, Ed Hardy и Juicy Couture. Уникални модели на Fossil очакват любителите на качествените чанти. За дамите, които се грижат за естествената си красота с качествена козметика Fashion Days има специални предложения от Berkeley Square 1920 (BSQ 1920).

Другите кампании, които ще допринесат към личния стил на всеки, присъединил се към най-големия онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа са: Columbia, BijouBijou, French Connection, Volcom, Helly Hensen, Pepe Jeans и Cheap Monday.

*Поради непостоянния моден пазар е възможно в списъка с колекции да настъпят малки промени.

 

В основата на Fashion Days е идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Изключително динамично развиващия се моден клуб за онлайн пазаруване, който днес има над 2 000 000 почитатели в 6 европейски държави е създаден от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус през юли 2009 г. в Цюрих. Освен в Швейцария, където е централата на Fashion Days, и в Германия, където компанията има офис, сайтове за пазаруване има в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения.

Само за 3 години компанията се превръща в пазарен лидер във всички тези страни, като осигурява над 300 атрактивни работни места. До края на годината се очаква Полша, Литва, Латвия и Естония да се присъединят към групата на Fashion Days и да преоткрият предимствата и удобствата от пазаруването в онлайн клуба.

Компанията е предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, като предлага техните продукти с отстъпки до -80%. Благодарение на качеството на продуктите и услугите си, Fashion Days успява да се докаже и като абсолютен експерт в модата, приел като своя мисия да помага на клиентитe да експериментират, усъвършенстват и разнообразяват индивидуалния си стил.