Започна 2015 година, а с нея и новите практически стажове в APRA PN Academy. Потопи се в нашите практически стажове. Виж как работи една PR агенция, стани част от екипа и натрупай така жизнено важния за всеки млад човек начален трудов стаж.

Ако си студент или си завършил висшето си образование скоро. Ако смяташ, че PR е твоето признание. Ако искаш да пробваш уменията си за работа в екип и да работиш за корпоративни клиенти като Nestle, Coca-Cola, Microsoft, Siemens, HP, Telenor и други, кандидатствай за стаж при нас! Как? Лесно е – изпрати ни CV и мотивационно писмо на email: office[at]apraagency.com.

Следващите двама одобрени кандидати ще имат възможността да посетят Sofia PR Summit 2015 – Силата да разказваме истории в бизнеса, заедно с екипа на агенцията.

Как? Лесно е – изпрати ни CV и мотивационно писмо на email: office[at]apraagency.com. Следващите двама одобрени кандидати ще имат възможността да посетят Sofia PR Summit 2015 – Силата да разказваме истории в бизнеса, заедно с екипа на агенцията.