Вчера певицата Силвия Кацарова се омъжи за годеника си Любомир на стилна церемония, провела се в градината на луксозен хотел във Велинград. Над 100 гости, както от България, така и от чужбина отпразнуваха сватбеният ден на двамата влюбени. Сред присъстващите, освен семействата и близките на младоженците, бяха и техни приятели от Турция, Америка, както и роднини на Любо от Австрия. Кметът на Велинград Иван Лебанов и неговата съпругата също уважиха събитието, а сред родните знаменитости, гости на звездната сватба, бяха проф. Любомир Стойков и Драго Драганов, който се изяви като церемониал майстор.

Дъщерята на Силвия Кацарова – Теди бе една от шаферките и освен това беше поела голяма част от организацията на изисканата сватба. Нейн кавалер на празненството беше Мистър Турция 2002 Мерт Кълъч. Един от приятелите на Теди, който е шотландец, привлече вниманието на всички, защото беше облечен с традиционна пола и с перука. Именно той заведе до олтара щастливата булка.

Повече за сватбата на Силвия Кацарова и Любо, както и снимки от събитието, читателите ще открият само в ексклузивния брой на списание Story, който излиза на 2 септември.