В духа на емоциите около Европейското първенство по футбол NIVEA напомня на своите потребители, че продуктите на марката, предназначени за силния пол, допринасят за доброто самочувствие в динамичното им ежедневие. Продуктите на NIVEA FOR MEN SPORT са създадени за енергични мъже, които са почитатели на активния начин на живот.

През 2011 на терена дебютираха основните играчи от серията SPORT – гел за бръснене и лосион за след бръснене. Със специалната си формула, комбинираща морски минерали и Provitamin B5 и витализиращия аромат на цитруси, те даряват кожата с ободряващото чувство на свежест и прилив на енергия. А леката формула на NIVEA FOR MEN SPORT лосион за след бръснене се абсорбира бързо, за да дари кожата с дълготрайно чувство на свежест и незабавно да подпомогне възстановяването й.

През 2012, към отбора на SPORT се присъединиха и две нови попълнения, които имат задачата да повдигнат отборния дух и запълнят липсващите елементи за цялостната грижа за мъжете – шампоан и гел за коса. Гелът за коса SPORT е първият стилизиращ продукт на NIVEA с екстремна фиксация и формула, устойчива при изпотяване, за да осигури на косата сигурност и в най-напрегнати и динамични моменти.

Вече познатите продукти от серията SPORT също придават допълнителен енергиен заряд на тялото. Дезодорант спреят осигурява сигурна 48-часова защита срещу изпотяване. Душ-гелът с цитрусов аромат и морски минерали е подходящ както за коса, така и за тяло, като придава мъжествено ухание и неповторимо усещане за чистота.

Със своето отборно действие продуктите от серията NIVEA FOR MEN SPORT завършват цялостното усещане за сигурна защита за кожата! Лосионът за след бръснене, гелът за бръснене, шампоанът и стилизиращият гел, душ-гелът и дезодорант спреят са доказателство, че са най-добрият избор за всеки динамичен и самоуверен мъж!