NIVEA Crème създаде лимитирана серия на любимия крем на поколения по цял свят – Pure Love, която ще бъде достъпна на българския пазар през месец март и април. Тази година обичаната синя кутийка променя своята визия, за да пресъздаде образа на чистата и искрена любов.

NIVEA Crème Pure Love се предлага в четири нови варианта на опаковките, които изобразяват вода, облак, сняг и плаж. Всички те са природните явления, които мнозина често свързват именно със зараждането на една нова и романтична любов.

През годините NIVEA Crème остава незаменима грижа за всеки тип кожа, за деца и възрастни, през всеки сезон. Крем номер 1 в света за грижа на кожата съдържа естествения за кожата Eucerit – уникална хидратираща съставка. NIVEA Crème Pure Love запазва кожата чиста, свежа и гладка за по-дълго.

Истинската любов е като незаличим белег. Като капка вода или облак, който бързо се скрива, но можеш да почувстваш, оставяйки дълбока следа за цял живот. Отпразнувайте и споделете своите чувства с лимитираната серия NIVEA Crème Pure Love като подарите обич в кутийка!