През тази година NIVEA SUN добавя към слънцезащитния лосион за тяло от серията Protect & Bronze и удобен, лесен за употреба спрей. Обогатената му с глициретинова киселина формула осигурява едновременно сигурна защита на кожата и естествен бронзов тен.

Глициретиновата киселина в продуктите Protect & Bronze е добита от корените на европейско женско биле, което подпомага производството на пигментиращия кожата меланин. Механизмът на стимулиране на производството на меланин в клетките на кожата от слънчевите лъчи е интегриран в слънцезащитната формула на NIVEA SUN Protect & Bronze. Леката, немазна, хидратираща формула съдържа високоефективна UVA/UVB система от филтри, които защитават кожата от изгаряне и преждевременно застаряване веднага след нанасяне. NIVEA SUN Protect & Bronze Spray е водоустойчив, не съдържа изкуствено тениращи съставки и осигурява напълно естествен тен. Експертите на NIVEA се обединяват около нуждата всяка кожа да бъде красива и защитена и затова новите спрейове на марката NIVEA SUN Protect & Bronze се предлагат със SPF 20, 30 или 50+.

През тази година NIVEA подкрепя женския отбор по плажен волейбол. В специално интервю състезателката Евелина Чолакова споделя какви грижи полагат спортистките, за да запазят красотата на кожата си. Тя разкрива още какви усилия са необходими, за да се наложат над конкуренция и кои са продуктите, на които се доверяват волейболистките ни за сигурна защита по време на тренировки и състезания.

Благодарение на NIVEA SUN Protect & Bronze Spray не е нужно да избирате между разума и суетата, защото иновативният спрей гарантира красив и естествен бронзов тен, а кожата остава защитена през цялото време!