NIVEA продължава да е верен помощник на жените в борбата със стареенето на кожата и поддържането на нейния младежки, сияен вид. Козметичният бранд обогатява семейство си от Аnti-Age продукти с иновативните Серумни перли NIVEA Cellular Anti-Age за възстановяване на обема, които подпомагат възстановителните свойства на кожата.

Серумните перли NIVEA Cellular Anti-Age съдържат най-ефективните съставки против стареене: 1) високо концентрирана хиалуронова киселина, която прониква дълбоко в слоевете на кожата; 2) колагенов бустър, активиращ производството на колаген – за подсилване на структурата на кожата; 3) креатин, който спомага за запазването на енергията на кожата и метаболизма на кожните клетки – за лифтинг ефект и възстановен контур на лицето. Формулата на Серумните перли NIVEA Cellular Anti-Age работи на клетъчно ниво, за да противодейства на видимите следи от стареенето, възстановявайки обема и еластичността на кожата от вътрешността.

Освен богатия комплекс от ценни съставки, NIVEA Cellular Anti-Age се отличава и с уникалната си текстура. Серумните перли се смесват с активен хидратиращ гел и непосредствено преди нанасянето им върху кожата се превръщат в свежо активиран серум, което допринася за най-пълноценно усвояване на съставките, съдържащи се в тях.

Грижата за кожата на лицето е от изключителна важност за жените на всяка възраст. Серумните перли NIVEA Cellular Anti-Age оставят усещане за перлена мекота, възвръщат еластичността на кожата и способстват за поддържането на свеж и младежки вид на лицето. Кожата е видимо подмладена и озарена.