През тази година NIVEA Baby обогатява своето портфолио с още една серия продукти, предназначени за деликатната бебешка кожа. Продуктите NIVEA Baby Pure & Sensitive са разработени специално за нуждите на бебетата с чувствителна, суха или много суха кожа. Серията NIVEA Baby Pure & Sensitive съдържа четири продукта, разработени в сътрудничество с дерматолози, педиатри и опитни майки

Измиващият лосион NIVEA Baby Pure & Sensitive почиства нежно, успокоява и защитава сухата кожа по естествен начин. Той захранва кожните липиди с био-сертифицирани Омега-6 мастни киселини. Не предизвиква сълзи. Формулата с Омега-6 липиди от масло от ший съдържа специална комбинация от много нежни и несъдържащи сапун повърхностно активни вещества в ниска концентрация и има неутрални стойности на pH. Измиващият лосион не съдържа сапун, парабени, алкохол и оцветители.

Млякото за тяло NIVEA Baby Pure & Sensitive ефикасно подхранва, успокоява и защитава сухата и много суха кожа от атопични предразположения. Формулата с Омега-6 липиди от масло от ший е без парабени, алкохол и оцветители.

Интензивният крем NIVEA Baby Pure & Sensitive незабавно успокоява зачервената, суха и стресирана кожа по естествен начин като намалява сухотата и сърбежа. Формулата с Омега-6 липиди от масло от ший съдържа успокояващите пантенол и цинков оксид и е без консерванти, алкохол и оцветители.

Мокрите кърпички NIVEA Baby Pure & Sensitive са разработени специално за бебета с особено чувствителна кожа, за бебета с повишен риск от алергия от парфюм, както и за новородени. Те поддържат естественото за кожата pH ниво. Кърпичките са напоени с лек лосион с масло от жожоба на водна основа и не съдържат парфюм. Благодарение на технологията Clean & Soft System® (изключително меки микрогъби) те са изключително нежни, и същевремено ефективни в почистването.

Доверете се на серията NIVEA Baby Pure & Sensitive, за да предпазите ефикасно нежната кожа на Вашето бебе!