Трите топ певици разкриват подробности от личния си живот

Списание „Максимум” през март среща своите читатели с трите поп-фолк певици Преслава, Емилия и Андреа, които се събраха за обща фотосесия, за да издадат своите тайни „от кухнята” и начина, по който съблазняват и са съблазнявани.

Преслава споделя пред списанието, че интересът към нея идва от славата, но печели мъжете с качествата си. Според нея не й върви в любовта, може би защото си пада „малко темерут”. Дали е открила мъжа, на когото може да дава, какво най-често й казват мъжете, заради коя бивша любов е била на хапчета и как лекува самотата и мъката, читателите ще прочетат в „Максимум”. Идеалният мъж за нея? Този, който „може да се гордее, че е с Преслава, а не да се фука”.

„Мисля, че съм една от най-хубавите жени в България”, споделя Емилия в „кухнята” на „Максимум”. Само пред списанието тя споделя как е спечелила мъжа на живота си – Коко Динев, защо тя е по-лошата вкъщи и как поддържа любовния огън с малки женски трикове.

Според Андреа тя грабва мъжете с разсъжденията си, с начина си на мислене. Това е и мнението на нейната половинка – боксьорът Кубрат Пулев, с когото са заедно още от времето на Теодора – истинското име на Андреа. Пред „Максимум” тя твърди , че сценичният й образ на освободена жена е само за имидж, в живота си тя е различна. Вкъщи съблазнява Кубрат с еротично бельо, жартиери или ефирни рокли „без нищо отдолу”…

Алекс Раева споделя своята рецепта за бързо отслабване, което обаче, според нея „не бива да служи за пример”. Пред списание „Максимум” тя разказва за времето на депресия, когато сваля 15 килограма за 3 месеца и как впоследствие се заема със спорт – 6 дни в седмицата, по 4 пъти на ден. Само в изданието читателите ще разберат как се стига от 72 кг. до 46 кг.

Аманда Лепор – най-известната транссексуална жена дава ексклузивно интервю пред списанието за пътя, който извървява от дете на инженер и майка с психични отклонения до любимката на велики фотографи и дизайнери.