Online играта NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND подлуди тинейджърите в мрежата

 

Online играта за отглеждане и култивиране на кафе NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND предизвика истинска кафе мания с уникалната си платформа – неочаквано добра комбинация от приятно забавление и полезна информация. Срещу регистрация и въведен код от всяка опаковка NESCAFÉ® 3in1 кафе маниаците получават достъп до собствена кафе-плантация и всеки може сам да отглежда и развива своята реколта. Skiller и Сантра са само част от кафе феновете, които се включиха в играта и вече отглеждат своите плантации. Всички техни вълнения, трудности и постижения в отглеждането на кафе те ще споделят с феновете и приятелите си във Faceook.

„Играта е изключително приятна и неангажираща, особено за хора като мен, които наистина обичат кафе и не могат да живеят, да се събуждат и да се чувстват добре без него. Аз лично много се забавлявам, а и честно казано изобщо не ме ангажира – отглеждам си плантацията, научавам полезна информация за кафето и това ме зарежда с добро настроение, а и ми е забавно“, споделя Сантра.

В NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND играчът научава полезна интересна информация за любимата напитка (сортове, засаждане, отглеждане, узряване, събиране, приготвяне, преработване и др.) и участва за наистина впечатляващи награди – екскурзия за трима до избрана от тях дестинация, 10 телефона iPhone4, 10 iPad2, 10 iPod Nano, стерео слушалки, раници и много други очаквано добри награди. Близо 10 000 подаръци ще бъдат раздадени след края на играта на 07.12 в 00:00 ч., а печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола, като условието е да са участвали в играта поне веднъж, независимо от броя натрупани точки.

33 щастливци, които са спечелили големите награди, ще бъдат наградени на специално организирано събитие, в присъствието на Skiller, Сантра, представители на NESCAFÉ® 3in1 и медии.

Крайната цел на играта е всеки да успее да отгледа своето растение и да си приготви вкусна чаша зареждащо NESCAFÉ® 3in1, но дори и да не успее, ще бъде включен за участие в томболата за награди. Играта ще продължи до 07 декември и е достъпна на www.nescafe.bg