През месеца на летните отпуски румънската изпълнителка Инна дава откровено интервю ексклузивно пред ELLE, докато е на път за Швейцария. Тъмнокосата красавица споделя, че много харесва българските плажове и цени топлотата, с която публиката я посреща при всяка нейна изява у нас. Александра Апостолеану, по-известна като Инна, разказва за детството си, близо до природата, прекарано в крайморски курорт, за музиката на Пинк, която смята за „велика“ и за настоящата си мечта – да плува с делфините. Хитовата изпълнителка разкрива, че е изучавала политически науки, но не знае нищо за политиката и не се интересува от нея. Инна споделя, че в момента няма човек до себе си и е отдадена изцяло на музиката. Защо няма да я видим като блондинка, кои са любимите й дизайнери и за какво още мечтае, читателите ще открият на страниците на списанието.

В юлския брой на ELLE за уникална еко-фотосесия позират актьорът Юлиан Вергов, певицата Рут Колева, синоптикът Емил Чолаков, политикът Мартин Заимов, актрисата Йоана Буковска, поп изпълнителят Орлин Павлов и танцьорката Яна Акимова. Те демонстрират алтернативните начини за придвижване в градска среда, които опазват природата от вредния CO2. След като счупи лошо краката си, Юлиан Вергов преосмисля живота си и започва да се радва на малките неща, сред които е да „дишаш кислород“. Специално за ELLE Йоана Буковска се качва на трайк (тротинетка с 3 колела) и споделя, че прави всичко възможно за да живее „зелено“. Чаровната двойка Орлин Павлов и Яна разкриват, че предпочитат да се предвижват с електро велосипеди. Кои са останалите природосъобразни начини, които българските знаменитости използват за да са мобилни в градска среда, читателите ще разберат само от юлския брой ELLE.

Морската почивка е в разгара си и ELLE представя две жени, отдали се изцяло на вълните. Тяхната професия е предимно мъжка и изключително опасна. Марина Александрова работи като спасител на Атлантическото крайбрежие от три години. Две години поред от асоциацията Sufr Rescue я награждават за женски атлет на годината. Мина Антонова е спасител на нашето Черноморие. Тя е категорична, че в тази професия жените са по-добри от мъжете, защото са по-отговорни, а физическата сила не е определяща. Какво друго споделят двете смели момичета за протичането на рискованото си ежедневие, почитателите на летните емоции ще открият в новия брой на списанието.

Този месец списание ELLE има специален комплимент към своите читателки. Всеки, закупил новия брой на модното издание, ще получи талон с 20% отстъпка от магазините за козметика „Douglas” и “Beauty zone” в цялата страна. Време е за активна почивка, която започва през юли с ELLE!

Очаквайте списанието на 23 юни.