В новия брой на списание Story читателите ще разберат подробности за връзката на “Mис България 2010” Ромина Андонова и футболиста Дарко Тасевски, в която всичко е допустимо и няма граници. Двамата споделят, че не са като типичните влюбени двойки, които имат галени имена и постоянно се гушкат, но това не значи, че не се обичат. Рoмина разкрива, че когато нарича Дарко „тъпанар“, това е израз на истинска любов.

Ексклузивно пред Story двамата с усмивка разказват кога са се запознали и как с времето са започнали да усещат привличане един към друг. Дарко разкрива, че Ромина е втората му сериозна приятелка и въпреки че свързват името му с плеймейтката Светлана Василева, той категорично отрича някога да е изпитвал силни чувства към нея. Красавица №1 на България и футболистът от “Левски” не крият, че имат по-нетрадиционни взаимоотношения, но това е причината връзката им да е така динамична и вълнуваща. Ромина разказва, че обича да заключва любимия си на терасата, а той издава, че въпреки голямото си желание , тя определено не може да готви.

Независимо от принципа „кара ме се – обичаме се“, по който преминава всеки техен ден, Ромина и Дарко откриват щастието заедно и вярват, че са създадени един за друг. Кой кого е свалил? Кой от двамата е по-известен и как обичат да прекарват свободното си време – читателите ще открият само в новия брой на списание Story.

 

Очаквайте Story на 14 януари.