Любимецът на българските рок фенове Тома излезе от музикалното си амплоа, за да помогне на трудолюбивите елфи в работилниците за коледни вълшебства на Coca-Cola, които в продължение на четири дни сбъднаха празничните желания на хиляди жители и гости на столицата. Тома се включи с готовност и голям ентусиазъм в раздаването на подаръци, като успя да обиколи всички места в София, на които бяха разположени работилниците. “Емоцията беше невероятна. Толкова е хубаво да виждаш, че с един малък жест си оправил деня на някого и си помогнал за празничното му настроение“, – сподели Тома.

За времето, прекарано в работилниците, рок идолът успя да сбъдне най-разнообразни коледни желания. Няколко младежи получиха лично от него топли комплекти с шапка, шал и ръкавици, дамите останаха доволни от своите комплекти с чаши за чай и красиви червени рози, а един късметлия си тръгна с чисто нов сноуборд. За Тома обаче най- впечатляваща остава случката с двамата влюбени, които застанали пред работилницата и си пожелали напитка Coca-Cola и сладкиш, без дори да подозират, че точно това ги очаква отвътре. „Това е магията на Коледа! Когато силно вярваш в нещо, то се сбъдва“, – категоричен е изпълнителят.

Работилниците за коледни вълшебства вече сбъдват желанията и на жителите на Пловдив, след което ще пренесат магията си във Варна на 21 и 22 декември и в Бургас – на 23 декември. Проверете пътя на вълшебствата на: www.coca-cola.bg.