Победителите ще станат ясни на 16 април

80 проекта на 20 агенции, 6 компании и сдружения се борят за призове в тазгодишното издание на BAPRA Bright Awards. Броят поставя абсолютен рекорд в историята на най-престижния PR конкурс у нас. Победителите ще станат известни на 16 април по време на специална церемония по награждаването им.

Рекордният брой заявки за участие в BAPRA Bright Awards тази година ясно показва значимостта на конкурса. Ние го подкрепяме от създаването му и за поредна година ще участваме с част от комуникационните ни кампании. Радвам се, че през 2013 APRA Porter Novelli Group е с най-много подадени ентрита и се гордея с екипа си, който осъществи професионални проекти във всяка от състезателните категории през изминалата година, сподели Томислав Цолов, управител на APRA Porter Novelli Group. 

Всички проекти ще бъдат оценявани от изцяло международно 18-членно жури начело с Франсис Ингхам, изпълнителен директор на ICCO и генерален директор на Британската PR консултантска асоциация (PRCA). Сред останалите членове на журито са и Джон Сандърс, регионален президент на Fleishmann-Hillard за Европа, Средния Изток и Африка и известен интернационален експерт в PR областта; Александър Кордейро, член на управителния съвет на IPRA и два поредни мандата председател на борда на Португалската асоциация на комуникационните и PR агенции; Кристоф Жинисти, президент на IPRA за 2013г.

Утвърден като единствения у нас конкурс, който цели развитието и популяризирането на постиженията в сферата на комуникациите, BAPRA Bright Awards 2013 е уникална инициатива, която дава възможност на българските PR специалисти да бъдат сред тези, които водят и формират комуникационния пазар в Европа. Цялата информация за конкурса може да откриете на www.bapra.bb/2013.