Морски видри: пухкави и упорити

Морските видри изглеждат сладки и пухкави, но всъщност са издръжливи и упорити хищници, които ежедневно се борят с плячката си, с околната среда и с другите видри. KIDS ще ти разкаже как тези симпатични животни са си заслужили славата на едни от най-коравите същества в океана.

Чудати хотели

В повечето хотели водните забавления се свеждат до топване в басейна. Но на тези три странни, но страхотни места използват водата по толкова чудновати начини, че със сигурност ще ти се прииска да си там. KIDS ще ти представи необикновени водни атракции в още по-необикновени хотели по света.

Спасителна акцияОрле

Доброволци от български природозащитни организации спасяват млад царски орел и го пренасят в новопостроено изкуствено гнездо в гората. KIDS ще ти разкаже как хората помогнали на тази застрашена от изчезване птица.

Малко познати факти за водата

Знаеш ли, че студената вода тежи повече от горещата? А известно ли ти е, че сладката вода е по-малко от 3% от водата на планетата? Научи още много любопитни факти за тази толкова ценна за живота течност.

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на октомврийския брой на National Geographic KIDS.

English for Kids. Подбрана част от текстовете в списанието са оставени в оригинал, което е хитър начин неусетно да се овладее английски език. Преводът на фразите на български език е поместен на страница 36 в списанието.

NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS е любимото списание на децата в САЩ и много страни в Латинска Америка, Европа и Африка. Всеки брой на NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS попада в ръцете на повече от 2 милиона малки откриватели – каквито всъщност са всички деца по света. Да бъдеш читател на NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS означава да влезеш в голямата страна на откритията, която няма граници, в която няма „не мога“ и дързостта е винаги на мода.

 

Освен NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS „Санома Блясък България“ АД издава още National Geographic България, списание №1 в света на модата ELLE, женската библия COSMOPOLITAN, най-продаваните списания у нас „Блясък и „Журнал“, луксозното lifestyle издание „Максимум“, както и светското списание Story, списание „Моето дете“ и списание Harper’s Bazaar. Като онлайн издател „Санома Блясък България“ АД поддържа www.nationalgeographic.bg, www.cosmopolitan.bg, www.bliasak.bg и www.rozali.com.