Срещата с Ищар му помогна да изпълни перфектно хита

„Horchat Hai Caliptus”

 

18 април 2013 г. София. Рафи в ролята на Ищар – това бе категоричният победител във вчерашния епизод на „Като две капки вода”. Най-младият участник бе абсолютен фаворит на журито, участниците и зрителите, които гласуваха с най-много точки за изумителното му превъплъщение като израелската звезда. Така равносметката след вчерашния лайф показва, че силите са изравнени с две победи за Рафи, две за Албена и две за Милица.

 

Въпреки че женският образ бе най-големият му кошмар, Рафи се справи със задачата повече от добре – той беше качен на високи токчета и се справи отлично дори с най-високите тонове. „Посвещавам тази песен на своите родители и приятели”, сподели на сцената бургазлията, след като самата Ищар го посъветва да мисли за нещата, които го правят щастлив, докато изпълнява хита „Horchat Hai Caliptus”

 

Своята награда от 1000 лв. Рафи дари отново за развитието на млади таланти в родния си град – този път на Търговската гимназия в Бургас, която ще проведе своя ежегоден „Ден на таланта”. От образа на етно кралица, следващия път Рафи ще трябва да влезе в кожата на краля на попа – легендарния Майкъл Джексън.

 

Истински се зарадва на бутона на късмета Милица, която за първи път ще е красавица с превъплъщението си в Шаная Туейн. „Бях Чобака, бях по-възрастна, сега ще си сложа дългите крака”, коментира с типичното си чувство за хумор актрисата. Тя изпълни перфектно космическото „Излел е Дельо хайдутин” на Валя Балканска, но гласовете не й достигнаха с малко за първото място.

 

Албена Михова, която днес празнува рожден ден, влезе в ролята на Риана с хита Unfaithful. След като три пъти беше в ролята на чернокож изпълнител, в следващия лайф тя ще изпълни песен на една от най-големите джаз дами на родната сцена – Камелия Тодорова.

 

За втори път ще видим и Графа, но този път в изпълнение на Алекс, който вчера влезе под кожата на Бруно Марс и хита му Lazy Song. Отново дива ще бъде и Мария. След снощното Waka Waka на Шакира, следващият път тя ще бъде австралийската звезда Кайли Миноуг.

 

Две гранд дами на българската естрада и рока завладяха сцената на „Като две капки вода” вчера. Стефан с „Дано, дано” на Богдана Карадочева и Гъмов с култовото „Ха ха” на Милена взривиха публиката. Самата Милена Славова, която беше в публиката с дъщеря си, оцени високо изпълнението на своя двойник и сподели, че всеки път гледа „Като две капки вода”. Песните им за следващия път са на Луис Армстронг за Стефан и Том Джоунс за Гъмов.

 

Като най-добро досега беше оценено и преобразяването на Диана като Мариус Куркински. Тя така се вживя в ролята си, че до края на шоуто не излезе от образ, а Маги Халваджиян, който лично познава Мариус, я похвали за актьорските й умения. В следващия лайф ще видим Диана като дивата Никол Шерцингер от Pussycat Dolls.

 

Сериозни качества на имитатор показа и специалният гост Тома, който изпълни хита Kiss From A Rose на Сийл.

 

Дали ще видим нов победител в седмия лайф, как ще се справят с новите си задачи участниците и кой ще бъде специалният гост, ще видим на 24 април от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ, както и в Nova Play.