Стотици жители и гости на столицата станаха свидетели на истински коледни чудеса десет дни преди светлия празник. Те получиха своите първи подаръци директно от 3-те работилници за коледни вълшебства на Coca-Cola, които в момента са разположени в София. Гражданите бяха приятно изненадани от работливите елфи и красивите феи, които им помогнаха да открият празничните работилници и им дадоха магически жетони, за да ги задвижат. Единственото условие за всеки, застанал пред тях, беше да повярва силно в магията на Коледа, за да сбъдне своето вълшебство.

Сред най-развълнуваните беше малчуган, който получи мечтаната зимна шейна. С чисто нов сноуборд си тръгна млада госпожица, която при вида на своя подарък прегърна работилницата. Десетки хора утолиха жаждата си с напитките на Coca-Cola или се насладиха на вкусни коледни сладкиши. Част от посетителите получиха нови празнични украси за своя дом, а други се сдобиха с удобни грейки или шапка, шал и ръкавици за студените зимни дни. Няколко млади дами останаха очаровани, след като получиха красиви цветя лично от рок идола Тома. Той изскочи изненадващо от работилницата, за да зарадва своите фенове, като обеща да дойде и следващите дни.

Работилниците за коледни вълшебства на Coca-Cola ще останат в София до 18 декември (неделя), след което ще пренесат магията си в Пловдив – 19 и 20 декември, във Варна – 21 и 22 декември и в Бургас – 23 декември. Проверете пътя на вълшебствата на: www.coca-cola.bg.