Този петък единствено в новия брой на Story читателите ще открият как започва началото на края на романтичната приказка на Алисия и Валери Божинов. Чаровната певица споделя в откровено интервю за списанието, че до последния момент е вярвала на Валери, че тя е единствената жена в живота му, но според думите й за Николета Лозанова „…това момиче правеше всичко възможно, за да разбера аз, че тя има връзка с Валери“.

 

С огорчение талантливата певица споделя, че доказателствата за връзката между Николета и Валери ставали все повече. Алисия разкрива, че дори е видяла SMS-ите, които двамата си пишели, но футболистът отново отрекъл и така успял да заблуди разума и сърцето й. Това оправдание й прозвучало твърде нелепо и осъзнала, че краят на красивата им приказка наближава. Въпреки това Алисия твърди, че има неща, които Николета никога няма да й отнеме, защото в очите на Валери тя винаги ще бъде жената след нея.

 

Ще прости ли Алисия предателството и какво обяснява на сина си за това къде е баща му и няма ли да си „дойде със самолета” – отговорите на тези и много други въпроси читателите ще прочетат на страниците на списанието.

 

Какво още споделя Алисия относно интригите, в които я въвлича нейната съперница, как Валери е успявал да прикрива многобройните си изневери и как Алисия разбира истината, читателите ще открият в новия брой на Story.

 

Списание Story излиза на 10 декември.