От 30 септември до 02 октомври списание ELLE превръща столичния The Mall в своеобразен оазис за релакс, спорт и красота. В рамките на кампанията “Зареди се след сезона на отпуските” посетителите ще получат полезни съвети как да се погрижат, както за тялото си, така и за духа си.

Всяка дама и господин ще открие подходящия кът за себе си. За по-спортните натури The Mall и списание ELLE ще осигури зона с демонстрации по тае-бо, зумба, степ аеробика, спининг, както и други интересни спортни активности. А след интензивна тренировка идва и моментът за отпочиване в специалната зона за релакс. В нея посетителите ще научат тайната на ароматерапията и изкуството на дишането, ще могат да наблюдават ръчно изработване на свещи, рисуване “Мандала”, ще узнаят как най-лесно и ефективно да се справят със стреса и умората. Представителките на нежния пол, желаещи да водят природосъобразен начин на живот, ще узнаят и какви са последните тенденции в биокозметиката.

Списание ELLE и The Mall ще осигурят специален кът за красота и козметика, където водещи компании от бранша ще представят своите най-нови продукти за грим, грижа за кожата и косата, както и ароматите на сезона. Дамите ще имат възможност да се консултират със специалисти как да се подготвят за предстоящите студени месеци и да получат съвети кой е подходящият за тях грим. Четвъртата зона, която списание ELLE и The Mall подготвят за посетителите, е зоната за презентации. В нея по време на всеки един от трите дни на кампанията “Зареди се след сезона на отпуските” лектори ще събеседват с посетителите на различни теми, свързани с красотата и добрата форма, а също и с духовното здраве и личен комфорт. Гостите на The Mall ще могат от близо да се запознаят със силата на позитивното мислене, ще научат как да постигнат емоционална свобода и колко важен е здравословният хранителен режим.

За комфорта и доброто настроение на всички посетители ще се грижи Константин Лунгов, който също ще се включи в демонстрациите.

Подробна информация и актуална програма на събитието може да намерите на themall.bg.