С настъпването на месец февруари всички двойки трепетно очакват най-романтичния празник в годината – Свети Валентин. Въздухът е изпълнен с магично вълнение, а витрините преливат от сърца, рози и шоколадови изкушения. На този така специален ден всяка дама желае да изглежда перфектно за своята половинка – разкошна прическа и нов тоалет са нейните тайни оръжия. Освен за визията си, тя отделя и не малко време в търсене на идеалния подарък за своя любим. Господата също полагат старание в избора на изненада, с която да зарадват жената до себе си.

За да направи двойките красиви и много щастливи на Свети Валентин, Rowenta предлага специална отстъпка от цените на всички уреди за персонална грижа. Дамите и господата могат да се погрижат за перфектния си външен вид в най-романтичния ден или да поднесат нетрадиционен, но със сигурност желан подарък на любимия човек.

В периода от 02.02. до 22.02.2013 г. всички преси за коса Rowenta се предлагат с 10% отстъпка в магазините на Техномаркет. При покупка на друг продукт за персонална грижа (сешоар, маша, машинка за подстригване или епилатор) клиентите получават 10% от стойността му под формата на ваучер, който може да бъде използван при следващо пазаруване*.

С Rowenta ще зарадвате любимия човек с оригинален и полезен подарък за Свети Валентин и ще поглезите себе си, като същевременно изненадате своята половинка с перфектна визия и без усилия. Разкошната прическа и безупречно гладка кожа ще събудят възхитени усмивки на най-романтичния ден в годината.

Зарадвайте себе си или изненадайте половинката си с Rowenta!