Специално за месеца на любовта NIVEA създаде нова лимитирана серия на крема в синята кутийка – „Сподели любовта”. Подаръчната колекционерска серия е украсена с влюбени силуети и сърца. Сега романтиката на Свети Валентин е претворена в снежнобелия крем, който символизира нежността и обичта. Синята кутийка с повече от стогодишна история винаги е била нещо повече от обикновена алуминиева опаковка, защото пази в себе си много специални спомени от детството на всеки от нас.

Класическият крем осигурява интензивна хидратация на кожата и поддържа естествена защитна бариера от студено и ветровито време.

Част от магията на NIVEA Crеme е в уханието. Лекото и деликатно парфюмно масло се е превърнало в класика сред ароматите на козметичните кремове. Той обединява свежестта на бергамот и портокал, лавандула, рози и люляк с момина сълза за акцент. Всеки, който някога е използвал NIVEA Crеme няма да забрави неговото ухание. През последните 100 години NIVEA Creme се е превърнал в символ на любовта и обичта. А също и символ на подкрепата. NIVEA – най-голямата в света марка за грижа за кожата застава зад съпричастието и доверието.

Лимитираната серия „Сподели любовта“ е създадена за всички, които желаят да засвидетелстват любовта си към някого и да кажат по оригинален начин „Обичам те”. Световният крем №1 в грижата за кожата е доказателство, че можеш да материализираш обичта си без скъпи подаръци, само с една малка кутийка.

Подарете чистата и истинска обич на своя любим човек с новата серията на NIVEA Crеme. Защото именно малката синя кутийка е тази, която в продължение на повече от 100 години нашепва безкористно „Обичам те“!