Ромина Андонова – Мис България 2010 с първа професионална фотосесия на страниците на списанието

Екслузивно в юнския брой на сп. „Максимум” читателките ще имат възможността да се срещнат с четирите най-успели носителки на титлата Мис България и тазгодишната победителка Ромина Андонова, които споделят за радостите и неволите, които носи тежката корона на успеха.

Мис България ‘98 Наталия Гуркова, която от миналата година е съпруга на черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, споделя какво е красотата за нея и помагала ли й е в живота. Росица Иванова – носителка на титлата Мис България 2005 разказва как влияе изящната й външност в отношенията й с мъжете. Ивайла Бакалова – Мис България 2001, разкрива какво я кара да се чувства красива и има ли „срок на годност“ женската хубост.

„Мис България 2010“ Ромина Андонова е само на 21 и вече носи признанието най-красивата жена на България. Коя е формулата, която те изпраща на върха, Ромина издава само за читателите на сп. „Максимум”. Определяща ли е визията на жената в отношенията й с околните пък разкрива една от първите носителки на титлата – Мис България ‘93 Вера Русинова, станала Мис България едва на 17.

В есклузивно интервю за сп. „Максимум” една от най-големите ни футболни звезди Димитър Бербатов разкрива как се е родила идеята за фондация „Димитър Бербатов“ и защо е имал колебания за това дали да остане анонимен или да подкрепи с известността си благородната кауза. Спортът за него е най-важен за развитието на децата и някой ден ще научи дъщеря си Дея сама да поиска да спортува. Според думите му „в общи линии съм постигнал всичко важно, което съм искал”. Какъв е бил като дете, успял ли е да съхрани част от него и как протича ежедневието му, читателите ще имат възможността да научат в юнския брой на изданието.

Списание „Максимум” излиза на 28 май.