На 6 юли се отбелязва един от най-романтичните световни празници – Денят на целувката. Всички знаем, че най-хубавите целувки са тези, сътворени от най-нежните устни. Точно затова NIVEA Lip Care има за цел да направи този ден още по-вълнуващ и незабравим.

Според редица изследвания 60% от всички мъже и жени споделят, че първата целувка има решаващо значение за избирането на правилния партньор. Често чувствената първа целувка е предшественик на една емоционална и вълнуваща връзка. При целувка хормоните на щастието и доброто настроение непрестанно нарастват, а това предизвиква състояние на позитивен стрес в организма, който ускорява пулса и дишането. Създава положителни емоции и се грижи за съхраняването на моментната наслада.

За да отбележи подобаващо този празник на любовта, NIVEA Lip Care подготвя специална изненада за своите потребители. Всички влюбени, посетили турнето на NIVEA на 6 юли в София, ще могат да засвидетелстват своята обич един към друг пред стената на целувките на NIVEA Lip Care. Двойките, които се осмелят да докажат любовта си с целувка пред обектива на нашия фотограф, ще имат уникалната възможност да спечелят романтична вечеря за двама, както и други подаръци от марката. Разбира се, всяка двойка ще си тръгне и със снимка на своята целувка.

Благодарение на богатото разнообразие балсами за устни на NIVEA Lip Care, перфектната целувка е гарантирана! Експертите на козметичната марка разработиха различни видове, способни да задоволят всички вкусови предпочитания.

Най-новата серия на Nivea Lip Care – Vitamin Shake предлага две неустоими комбинации – Cranberry & Himbeere и Acai & Wild Apple. Шейкът от боровинка и малина има високо съдържание на витамин С и антиоксиданти. Този балсам за устни е сладък, със съблазнителен малинов аромат и придава на устните нежен розов цвят. Вторият шейк от серията Vitamin Shake – акай и дива ябълка, съдържа изключителна съставка, която е и най-богатият на витамини плод – акай бери. Този балсам е елегантен, но в същото време дискретен, свеж и плодов с червеникав отенък. Още едно предимство при тях е, че и двата продукта притежават слънцезащитен фактор SPF 10 – защита срещу UVA и UVB лъчи, подходящ за предстоящите летни дни.

Серията NIVEA Lip Care Pure & Natural предлага широка гама от разновидности при избор за грижата и блясъка на устните. Различните комбинации на натурални съставки, съдържащи се в тях, са елексир, богат на аминокиселини и витамини, осигуряващ сияние и блясък. Балсамите от серията Pure & Natural подсилват и подобряват структурата на кожата на устните, като ги хидратират и предпазват от вредните външни влияния.

Други представители на марката, посветена на грижата за красивите устни NIVEA Lip Care, са Natural Volume, Pearly Shine, Hydro Care, Strawberry и NIVEA Lip Care For Men Active Care.

Преплитането на ароматите и полезното действие на NIVEA Lip Care носят истинска наслада на сетивата. Позволете си да бъдете неустоими, защото устните, за които се полагат грижи, са целувани много по-често!