Магията на музиката се сля с магията на илюзията в любимото място за пазаруване и развлечения в столицата

 

Центърът на модата и развлеченията, който скоро отпразнува своя шести рожден ден – Paradise Center, превърна съботната вечер в незабравим празник за всички свои малки и големи посетители.

Точно в 20:00ч. на водната сцена се качиха двама от най-популярните илюзионисти у нас. The Joker и Дани Белев и тяхното магическо шоу оставиха гостите на центъра без думи. Артистичният Валери Иванов, известен под псевдонима The Joker, успя да разполови тялото си пред публиката, като широката му усмивка не слезе от лицето. Той счупи мобилния телефон на дете от публиката пред очите на всички, за да го открие отново напълно цял…в ананас. Дани Белев изпълни няколко впечатляващи номера, като в част от тях се включиха и хора от публиката. Номерът „сандъкът със сабите“ е един от най-старите фокуси, изпълняван от много илюзионисти през годините, но той успя да го представи по вълнуващ и съвременен начин. „Много харесвам Paradise Center, защото предлага разнообразни варианти за забавление и пазаруване. Често го посещавам с цялото си семейство и прекарваме свободното си време тук“ сподели Дани Белев, след като слезе от сцената.

След магията на двамата илюзионисти, зрелищното шоу в Paradise Center продължи с много музика и танци. Идолите на младото поколение Pavell&VenciVenc’ и Михаела Маринова успяха да раздвижат всички в публиката. Те изпълниха някои от най-големите си хитове, а гостите на търговския център пяха заедно с тях „Хавана“, „Момичето от квартала“, „Един срещу друг“. Верни на неподражаемия си стил, изпълнителите вдигнаха градусите на доброто настроение и направиха вечерта незабравима. „Като всяко момиче и аз обожавам да пазарувам. Затова и, когато ми потрябва нещо ново, посещавам Paradise Center” сподели чаровната Михаела, след като завърши изпълнението си.

 

Повече за Paradise Center:

От своето официално откриване през 2013 г. Paradise Center се доказа като най-атрактивното място за пазаруване и развлечения в столицата, което стана още по-предпочитано място, след дългоочакваното откриване на супермаркет BILLA и новооткрития и впечатляващ пасаж на ниво -1. През последните 6 години търговският център се утвърди като еталон за място, където всеки може да открие това, което търси. Именно голямото разнообразие от обекти го прави толкова привличаща дестинация за жители и гости на града. Paradise Center продължава да се развива и да предлага нови и атрактивни предложения на своите посетители. Това е и причината центърът да се превърне в любимото място за пазаруване и прекарване на свободното време.