Януарският брой на списание ELLE ще срещне читателите си с Лиляна Матеус, която споделя за трудностите да бъдеш „футболна съпруга” на един от най-желаните футболисти в света Лотар Матеус и да се задържиш на върха в моделската професия. Само на страниците на списанието фаталната Лиляна споделя, че Лотар е простил нейната известна забежка на луксозна яхта, когато папараци я снимат с друг мъж.

 

Красавицата е с украински произход, но по-голямата част от съзнателния си живот прекарва в Германия. Историята на любовта й с настоящия селекционер на националния отбор на България по футбол Лотар Матеус започва като сцена от романтичен филм, в която тя е на 19 години, а той на 46. Едно такси, едно телефонно обаждане и една пура са достатъчни, за да пламне приятелство, а след това и любовта им един към друг, въпреки че тогава той все още е женен за третата си съпруга.

 

Лиляна споделя в откровено интервю за новия брой на ELLE, че Лотар е първият мъж в живота й. Тя разкрива любопитни подробности около сватбата им, състояла се в Лас Вегас. Какво мислят родителите на украинския модел за връзката й с Лотар, който е с 27 години по-възрастен от нея, а тя едва на 21 години се превръща с съпруга номер 4 на известния разбивач на женски сърца. Как се чувства Лиляна далеч от съпруга си и ще дойде ли да живее в България заедно с него, читателите ще открият единствено в ELLE.

 

Списание ELLE излиза на 18 декември.