Експертите от Бейерсдорф създадоха нов мултифункционален продукт – NIVEA Visage Q10 plus против бръчки за смесена кожа. Иновативният крем нежно третира кожата, склонна към омазняване в Т-зоната и сухота в зоните на бузите, около очите и устата, като видимо намалява несъвършенствата и признаците на стареене.

 

Специалната формула на новия NIVEA Visage Q10 plus против бръчки за смесена кожа, разработена с Q10, креатин и екстракт от водорасли гарантира оптимално действие срещу стареенето. Лекият, немазен и същевременно овлажняващ крем интензивно хидратира кожата, свива порите и подхранва проблемните участъци. Q10 спомага за регенерирането на клетките и действа като антиоксидант. Креатинът стимулира енергийния метаболизъм и действа като склад на енергия. Екстрактът от водорасли допълнително подхранва и омекотява кожата, придава й приятен аромат и я прави нежна на допир.

 

Удивителният резултат от използването на NIVEA Visage Q10 plus против бръчки за смесена кожа е видим само след няколко часа. Фините линии и бръчките са намалени, а кожата изглежда сияйна и младежки свежа. Системата осигурява и допълнителна прогресивна защита от появата на бръчки като подсилва естествените за кожата механизми за защита срещу свободните радикали, елиминирайки един от основните причинители на стареенето. Слънцезащитният фактор защитава кожата от стареене, причинено от прекомерно излагане на слънце.

 

Новият NIVEA Visage Q10 plus против бръчки за смесена кожа е надеждно средство, с което всяка жена може да предпази естествената си красота, без да се тревожи за влиянието на околната среда!