Лондонският моден дизайнер Жил Декон създаде визията на новата лимитирана серия NIVEA Soft от GILES, която успешно препраща към завладяващия свят на модата и красотата. “Моден подиум”, “Зад кулисите” и “Фотосесия” са имената новите продукти на NIVEA Soft, които ще са на пазара от септември 2013 г.

Новата серия на универсалния добре познат крем  е предназначена за всички дами, които се грижат за красотата на кожата си и същевременно държат и следват най-новите модни тенденции. Кремът NIVEA Soft хидратира кожата в дълбочина, като я прави кадифено мека и нежна на допир. Това се дължи на натуралното масло от жожоба, което е с доказани овлажняващи свойства. В същото време крема поддържат естествената структура на кожата, благодарение на съдържащия се в тях витамин Е. Лекият крем бързо попива в кожата, оставяйки дълготрайно чувство на свежест.

Жил Декон е многократен носител на наградата „Дизайнер на годината”, а сред звездните му клиенти са Анджелина Джоли, Скарлет Йохансон, Линда Еванджелиста, Кейт Мос, Дрю Баримор, Гуинет Полтроу и много други.

Един от последните му проекти е лимитираната серия на NIVEA Soft. Той споделя, че е дългогодишен лоялен клиент на марката и за него е интересно предизвикателство да пресъздаде работата си в модата върху новите дизайнерски опаковки.

Талантливият дизайнер споделя, че опаковката на всеки продукт от лимитираната серия NIVEA Soft носи индивидулно и ярко послание. За „Моден подиум“ Жил е вдъхновен от специалната атмосфера на модните ревюта в Ню Йорк, Париж или Лондон, „Зад кулисите“ показва напрежението и бързането зад кулисите, а „Фотосесия“ пресъздава онези пленителни моменти, когато моделите трябва да позират с часове, за да се получи най-добрият кадър.

Посрещнете със самочувствие деня и пренесете неповторимата атмосфера на модния подиум в ежедневието си с новата лимитирана серия NIVEA Soft от GILES!