Skip to main content

НОВА ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ NIVEA SOFT ОТ GILES ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Лондонският моден дизайнер Жил Декон създаде визията на новата лимитирана серия NIVEA Soft от GILES, която успешно препраща към завладяващия свят на модата и красотата. “Моден подиум”, “Зад кулисите” и “Фотосесия” са имената новите продукти на NIVEA Soft, които ще са на пазара от септември 2013 г.

Новата серия на универсалния добре познат крем  е предназначена за всички дами, които се грижат за красотата на кожата си и същевременно държат и следват най-новите модни тенденции. Кремът NIVEA Soft хидратира кожата в дълбочина, като я прави кадифено мека и нежна на допир. Това се дължи на натуралното масло от жожоба, което е с доказани овлажняващи свойства. В същото време крема поддържат естествената структура на кожата, благодарение на съдържащия се в тях витамин Е. Лекият крем бързо попива в кожата, оставяйки дълготрайно чувство на свежест.

Жил Декон е многократен носител на наградата „Дизайнер на годината”, а сред звездните му клиенти са Анджелина Джоли, Скарлет Йохансон, Линда Еванджелиста, Кейт Мос, Дрю Баримор, Гуинет Полтроу и много други.

Един от последните му проекти е лимитираната серия на NIVEA Soft. Той споделя, че е дългогодишен лоялен клиент на марката и за него е интересно предизвикателство да пресъздаде работата си в модата върху новите дизайнерски опаковки.

Талантливият дизайнер споделя, че опаковката на всеки продукт от лимитираната серия NIVEA Soft носи индивидулно и ярко послание. За „Моден подиум“ Жил е вдъхновен от специалната атмосфера на модните ревюта в Ню Йорк, Париж или Лондон, „Зад кулисите“ показва напрежението и бързането зад кулисите, а „Фотосесия“ пресъздава онези пленителни моменти, когато моделите трябва да позират с часове, за да се получи най-добрият кадър.

Посрещнете със самочувствие деня и пренесете неповторимата атмосфера на модния подиум в ежедневието си с новата лимитирана серия NIVEA Soft от GILES!