Награденият ще стане част от най-горещото лятно парти с DJ Roger Sanchez

Това лято радио NOVA и TUBORG дават шанс на любителите на клубните забавления да спечелят незабравимо музикално преживяване за себе си и приятел – пътуване до испанския остров Ибиса и покана за най-горещото парти на сезона – Release Yourself на Roger Sanchez в легендарния клуб Amnesia!

Участието в томболата за спечелване на атрактивната награда е възможно след регистрация на един от двата уебсайта – www.radionova.bg или www.tuborg.bg

Слушателите на NOVА трябва внимателно да следят програмата на радиото всеки ден между 7 и 17 часа на 101. 7 FM и когато чуят гласа на Roger Sanchez – да отидат на www.radionova.bg и да посочат точния час на излъчването му. Феновете на TUBORG също могат да участват, като се регистрират в TUBORG GREEN PASS за това събитие на www.tuborg.bg, а за любителите на високите технологии TUBORG е предвидил регистрация и през току-що обновената версия на приложението си за iPhone – TUBORG GIG GUIDE 2.0 (http://itunes.apple.com/ro/app/tuborg-gig-guide/id358673658?mt=8)

Регистрацията ще бъде активна от 5 до 22 август 2010, когато в присъствието на нотариус ще бъде изтеглен един щастливец. Той, заедно със свой приятел, ще има възможност да пътува до Ибиса, Испания и да стане част от уникалното Release Yourself преживяване, благодарение на радио NOVA и TUBORG!

 

Roger Sanchez & Release Yourself

Носителят на наградата “Грами” Roger Sanchez е един от най-популярните DJ-и в света. Започва кариерата си в края на 80-те години на миналия век в най-добрите клубове в Ню Йорк. Издава първото си парче през 1990 г., а първият му наистина голям успех идва през 1996 с проекта му Transatlantic Soul и песента Release Yo’ Self. Ремиксирал е звезди като Michael Jackson, Diana Ross, Simply Red, Depeche Mode, Kylie Minogue и The Police. Издава хит номер едно – Another Chance през 2001 г., а година по-късно създава издателската компания Stealth Records. През 2004 печели “Грами” за ремикса си на Hella Good на No Doubt.

Предаването му Release Yourself, което в България се излъчва единствено на честотата на радио NOVA, има аудитория от повече от 1 200 000 души в повече от 20 страни. През 2006 г. Release Yourself печели наградата за най-добър podcast на International Dance Music Awards, а самият Sanchez става house DJ на годината за 2007 в Ибиса, където има собствена вечер в клуб Amnesia.

Радио NOVA и TUBORG ще изпратят един щастливец именно на терасата на този култов клуб на 31 август – в нощта на шоуто на Roger Sanchez.

 

Клуб Amnesia

Клуб Amnesia отваря врати през 70-те години на миналия век и бързо си извоюва име на един от най-добрите световни клубове заради големите си възможности по отношение на звука, осветлението и обслужването. Сега е лятна резиденция на DJ-и от ранга на Roger Sanchez, Armin Van Buuren, Eric Prydz, Ferry Corsten, Paco Maroto, Paul Van Dyk и др. Награден е през 2007 г. за Best Global Club на International Dance Music Awards. Капацитетът му е около 5 000 души, разполага с 16 бара и персонал от близо 200 души. Много от сцените в емблематичния за феновете на house музиката филм It’s All Gone Pete Tong са снимани именно там.

Двучасовото предаване на Roger Sanchez Release Yourself е по радио NOVA всеки петък от 18 до 20 ч. и събота от 17 до 19 ч.