От този месец NIVEA Baby пуска на пазара нов бебешки комплект, който ще бъде постоянна част от асортимента на марката. Той съдържа нежен бебешки крем, подхранващо олио и специален подарък – шампоан за коса и тяло.

 

NIVEA Baby Soft Cream с екстракт от невен осигурява 24-часова непрекъсната хидратация, защитава и запазва баланса в бебешката кожа. Той подсилва защитната функция на кожата.

Шампоанът за коса и тяло NIVEA Baby Gentle Shampoo & Bath нежно почиства тънката бебешка коса и деликатната кожа. Формулата с лайка без съдържание на сапун успокоява бебешката кожа и я предпазва от раздразнения. Има специална формула, която не дразни чувствителните очи на бебето.

NIVEA Baby подхранващо олио за тяло е с формула с естествено бадемово масло, благодарение на която интензивно хидратира нежната бебешка кожа, като я прави мека и гладка. Ефективно задържа влагата, подхранва и нежно почиства деликатната кожа.

 

Новият комплект от NIVEA Baby е подходящ както за подарък, така и просто за попълване на запасите от бебешки продукти у дома.