Skip to main content

Нов бебешки комплект от NIVEA BABY

От този месец NIVEA Baby пуска на пазара нов бебешки комплект, който ще бъде постоянна част от асортимента на марката. Той съдържа нежен бебешки крем, подхранващо олио и специален подарък – шампоан за коса и тяло.

 

NIVEA Baby Soft Cream с екстракт от невен осигурява 24-часова непрекъсната хидратация, защитава и запазва баланса в бебешката кожа. Той подсилва защитната функция на кожата.

Шампоанът за коса и тяло NIVEA Baby Gentle Shampoo & Bath нежно почиства тънката бебешка коса и деликатната кожа. Формулата с лайка без съдържание на сапун успокоява бебешката кожа и я предпазва от раздразнения. Има специална формула, която не дразни чувствителните очи на бебето.

NIVEA Baby подхранващо олио за тяло е с формула с естествено бадемово масло, благодарение на която интензивно хидратира нежната бебешка кожа, като я прави мека и гладка. Ефективно задържа влагата, подхранва и нежно почиства деликатната кожа.

 

Новият комплект от NIVEA Baby е подходящ както за подарък, така и просто за попълване на запасите от бебешки продукти у дома.