На 31-ви май в Плевен стартира уникално турне на NIVEA. В продължение на шест седмици козметичната марка ще проведе национално турне под надслова „NIVEA отблизо“, с което цели да е по-близо до своите потребители и техните потребности. Шест български града ще станат част от козметичния тур, като във всеки от тях „домът“ на NIVEA ще остане от четвъртък до неделя. Останалите градове, които очакват всички почитатели на качествената козметика са Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна и София.

В рамките на тура на NIVEA посетителите ще получат полезни съвети как да се погрижат за красотата и здравето на тялото, кожата и косата си през настъпващите летни месеци. Екип от квалифицирани специалисти ще правят тестове на желаещите посетители, с които да установят потребностите на кожата. След това консултанти ще определят кой продукт от портфолиото на NIVEA е подходящ за тях. Коафьори ще се погрижат посетителите да открият своя продукт за коса.

Нужното внимание ще бъде отделено и на представителите на силния пол. Интерактивни игри и таблети, свързани с Facebook очакват всички господа, решили да посетят шатрата на NIVEA.

NIVEA ще осигури специален кът за игри и за най-малките посетители. Това е улеснение за родителите, които ще могат да получат консултация от педиатър в зоната на NIVEA Baby.

Освен с полезни съвети за грижата за красотата на кожата си, всички посетители на турнето на NIVEA ще се сдобият и с много подаръци от козметичната марка. Доверете се на продуктите на NIVEA през летните месеци и се насладете на един незабравим момент със своето семейство във вашия град!

За повече подробности и информация за турнето, можете да посетите фен-страницата на NIVEA във Facebook: www.facebook.com/niveabg.