NIVEA ще зарадва своите почитатели със специален комплект от серията Q10, който включва дневен и нощен крем против бръчки NIVEA Q10 PLUS. Серията Q10 ефективно се бори със следите на преждевременното стареене на кожата, като увеличава нивата на Q10 и креатин в кожата.

Използването на нощен крем NIVEA Q10 PLUS нощен крем против бръчки възстановява лицето от умората през деня, интензивно хидратира кожата и я прави по-гладка, придавайки й по-младежки вид. Q10 и кератин са мощни съставки, които са естествени за кожата. С възрастта, тяхното съдържание в кожата намалява, оставяйки я с по-малко енергия за борба с бръчките и следите от стареене. Серията NIVEA Q10 PLUS сега действа с естествената за кожата съставка Q10 и  креатин, който играе ролята на резервоар за енергията. Кожата на лицето се регенерира нощем, обновяват се клетките, като по този начин тя изглежда по-млада, сияйна и свежа още на следващата сутрин

NIVEA Q10 PLUS Дневен крем против бръчки хидратира кожата като ефективно се бори с бръчките отвътре. Както и нощния крем, повишава естествените нива на Q10 и креатин в кожата като я прави видимо по-свежа и гладка. Защитава от фотостареене и има SPF 15 и UVA защита, необходими за здравословния вид на кожата.

Комбинацията между дневния и нощния крем Q10 PLUS дават гаранция за ефективно действие срещу бръчките и изглаждат кожата, правейки я по-привлекателна и младежка.