Грижа за кожата от ново поколение превръща лесната хидратация в реалност с NIVEA

 

През юни NIVEA обогатява своето портфолио с два нови революционни продукта в грижата за кожата на тялото. Лосионът и млякото за тяло за под душа от NIVEA Body In-Shower превръщат хидратирането на кожата в бърза и лесна процедура, която не изисква време за попиване на продукта в кожата.
Уникалната формула на продуктите за тяло за под душа от NIVEA се активира при контакт с вода. Новите продукти са предназначени за употреба след душ-гел или сапун, като оставят кожата добре хидратирана и нежна, дори и след подсушаване.
Нежният хидратиращ лосион за тяло за под душа с морски минерали за нормална кожа попива незабавно в мократа кожа, като оставя усещане за копринена мекота.
Интензивно подхранващото мляко за тяло за под душа на NIVEA с бадемово масло за суха кожа се нанася директно след измиване под душа. След изплакване и подсушаване дори сухата кожа е хидратирана в дълбочина и значително по-мека на допир.
Следвайки четирите лесни стъпки за употреба: измиване с душ-гел или сапун, нанасяне на някой от двата продукта, изплакване и подсушаване, осигурявате на Вашето тяло така желаната хидратация и дълготрайно усещане за мекота.
Подарете на кожата си едно ново изживяване с иновативните продукти за тяло за под душа от NIVEA! Вземането на душ, съчетано с грижата за нежността и здравето на кожата, ще Ви предложи най-невероятното удоволствие – да бъдете различни и красиви всеки ден!