И тази година NIVEA предлага различни стилни и полезни коледни комплекти за всички дами. Грижата за кожата на тялото и лицето, както и на косата, се превръща в приятен ритуал, благодарение на разнообразната палитра от продукти на марката.

Комплект NIVEA In-shower – съдържа продукти, които хидратират кожата, правят я неустоимо гладка и я предпазват от изпотяване. Вдъхновяващият аромат на карамбола и подхранващото мляко от алое в душ гела FREE TIME променят настроението под душа. NIVEA Мляко за тяло за под душа, се нанася след измиване на кожата и след изплакване я прави копринено мека. NIVEA INVISIBLE FOR BLACK AND WHITE не оставя бели следи по черните дрехи и предотвратява появата на жълти петна по бели дрехи.

Препоръчителна цена от 12,49 лв.

Комплект NIVEA PURE & NATURAL – серията, която запазва естествената красота на кожата с екстракти от природата. Дневен крем за нормална кожа, нощен крем за всякакъв тип кожа и кърпички съхраняват свежестта на кожата и естествената красота.

Препоръчителна цена от 17,59 лв.

Комплект NIVEA DIAMOND VOLUME – комплект грижа за косата с иновативна формула, която придава на тънката и изтощена коса сияен блясък и свръх лек обем. Продуктите на NIVEA съчетават в себе си формула с фини диамантени частици за неотразим диамантен блясък, като паралелно с това придават на косата свръх лек обем, без да я утежняват. Възвръщат силата й и подобряват структурата, като я укрепват с течен кератин, за да е здрава, силна и готова да посрещне студените месеци. Комплектът съдържа шампоан, балсам и пяна за коса.

Препоръчителна цена от 10,69 лв.

Комплект NIVEA BB крем и NIVEA почистващи кърпички за нормална кожа. BB кремът, който стана хит на пазара тази година, озарява лицето, изглажда порите и безупречен тен и здрава кожа.

Препоръчителна цена от 11,49 лв.