През тази година NIVEA обогатява своето портфолио с нов иновативен продукт – дезодорант NIVEA Powder Touch, който докосва всички сетива, като осигурява идеално ефикасна защита и нежен комфорт за Вашето тяло. Създаден специално за жени, той осигурява нежна мекота на кожата за дълго време и превръща делничния ритуал за нанасяне на дезодорант в истински момент на наслада.

NIVEA Powder Touch се предлага в три различни опаковки, които могат да задоволят всеки вкус и предпочитание: спрей, рол-он и стик. Всеки от тях носи желаната доза защита и нежна мекота на кожата.

Продуктите NIVEA Powder Touch се отличават със своята иновативна формула, в която се съдържана ценна пудра от Каолин – естествен, универсален глинен минерал, известен със своите свойства да абсорбира и придава мекота. Когато бъде нанесен, попива бързо в кожата, без да оставя нежелани следи по дрехите. Кожата е хидратирана, гладка и мека на допир.

Ароматът на NIVEA Powder Touch е приятен и лек, благодарение на комбинацията на освежаващи цитрусови нотки на бергамот и портокал, заедно със специални съставки като роза и момина сълза. Антиперспирантите NIVEA Powder Touch създават и гарантират усещане за свежест и чистота в продължение на 48 часа.

Доверете се на NIVEA и гамата продукти Powder Touch, които осигуряват нужната сигурност и свежест за всяка жена като оста