NIVEA MEN Ви представя обновената серията Sensitive за чувствителна кожа. Тя отговаря на специфичните нужди на чувствителната кожа на мъжете, като предлага цялостна грижа за кожата с формулата си, съдържаща екстракт от лайка и хамамелис с успокояващо действие. Изключително нежната формула с 0% алкохол* не дразни кожата, за разлика от продуктите с етилов алкохол.

Серията NIVEA MEN Sensitive е усъвършенствана, за да разреши и най-специфичните проблеми на чувствителната кожа при мъжете и да се наложи днес като основата в грижата за кожа.

Сред продукти от серията NIVEA MEN Sensitive са: балсам за след бръснене, лосион за след бръснене, пяна за бръснене, гел за бръснене, крем  за бръснене, хидратиращ крем-гел за лице, измиващ гел за лице и душ-гел. Всички доставят дълготрайно успокояващо и облекчаващо действие върху кожата.

Балсамът за след бръснене NIVEA MEN Sensitive облекчава зачервяването и изсушаването, той успокоява раздразненията мигновено. Лосионът за след бръснене NIVEA MEN Sensitive с изключително нежна формула с неутрален аромат и 0% алкохол* се абсорбира бързо и оставя свежа и подхранваща нотка. Пяната за бръснене NIVEA MEN Sensitive омекотява косъма на брадата и позволява гладко и изключително комфортно бръснене, за да се предпази кожата от раздразнения и порязвания. Гелът за бръснене NIVEA MEN Sensitive е обогатен с облекчаваща лайка и успокояващ хамамелис, които позволяват гладко и изключително нежно бръснене. Кремът за бръснене NIVEA MEN Sensitive с изключително нежна формула съдържа 0%алкохол* и предпазва кожата от раздразнения и порязвания. Хидратиращят крем-гел за лице NIVEA MEN Sensitive нежно почиства кожата без да я изсушава, премахва нечистотиите, замърсяванията и излишния себум, без да дразни кожата. Кожата изглежда чиста и здрава. Душ-гел NIVEA MEN Sensitive е ново попълнение сред мъжките душ-гелове – без алкохол*, обогатен с мляко от бамбук, подхранва чувствителната и суха кожа на мъжете.

Доверете се на подобрената серия NIVEA MEN Sensitive, за да осигурите на чувствителната си кожа ежедневната грижа, от която се нуждае!

*не съдържа етилов алкохол (според правната уредба за етикетирането на козметични продукти, думата „алкохол” сама по себе си се отнася за етилов алкохол).