Марка №1 в грижата за мъжката кожа създаде серия от нови продукти с призив

„Всичко започва с теб“

 

Осъзнавайки през какво преминава лицето на мъжа всеки ден, световният лидер в грижата за кожата на мъжете NIVEA MEN, лансира нова серия продукти, специално създадени, за да отключват ежедневния потенциал на представителите на силния пол. Доказан пионер в грижата за мъжете и с 90 години опит зад гърба си, NIVEA MEN е правилният избор на всеки мъж за неговата кожа.

 

„NIVEA MEN подкрепя твърдението, че всеки мъж има потенциал, но не всеки успява да го оползотвори”, казва Ралф Гуско, член на борда на директорите в Байерсдорф. “Нашите продукти осигуряват на потребителите комфорта от това да се чувстват добре в кожата си и по този начин да постигат по-лесно целите си”.

 

За да лансират обновяването на продуктите, NIVEA и Draftfcb създадоха нова глобална кампания със звучен призив към действие „Всичко започва с теб“ За да въплъти ценностите на марката по отношение на мъжката небрежност, кампанията използва по-емоционален подход, като се завърта около идеята, че когато мъжът се чувства добре, това се вижда както в огледалото, така и в неговото поведение. Серията NIVEA MEN Original е лесен, семпъл и ефективен път към това да се чувстваш добре в кожата си.

 

„Всичко започва с теб“ всъщност не е просто призив,” добавя Tobias Collée, международен Маркетинг Директор на NIVEA MEN. “Всъщност тази фраза дава на мъжете понякога доста необходимия първи тласък за инициирането на нещо важно и съществено. Той е целенасочен, позитивен и вдъхновяващ, но също така служи и като покана за активност от страна на марката.”

 

Новата кампания стартира през месец април, като първите страни, които ще я реализират са Германия и Англия.