NIVEA MEN пуска на пазара специални коледни комплекти, подходящи за всеки вкус. Думите подхранване, мекота, еластичност, ефикасна защита са само част от ползите на добре известните серии продутки ORIGINAL, STRESS PROTECT, SILVER PROTECT и SENSITIVE. Освен гаранция за перфектната грижа за кожата, комплектите на NIVEA ще бъдат на специални преференциални цени, а някои са в допълнение с подарък.

NIVEA MEN ORIGINAL комплект се състои от балсам за след бръснене, гел за бръснене, дезодорант спрей-помпа и атрактивен подарък – стилен мъжки несесер. NIVEA MEN ORIGINAL балсамът за след бръснене е със специални овлажнители, витамин E и алое вера изглажда кожата и съзадава усещане за мекота и комфорт. Гелът за бръснене предпазва кожата от изсушаване и я подобрява състоянието й.

Препоръчителна цена от 22,99 лв.

NIVEA MEN STRESS PROTECT комплект съдържа дезодорант от серията и душ гел NIVEA MEN ENERGY. Уникалната антибактериална формула на дезодоранта осигурява надеждна защита от изпотяване и неприятна миризма за 48 часа. Душ гелът ENERGY е със свеж аромат на лимон, витализира сетивата и дарява тялото с нова енергия.

Препоръчителна цена от 8,79 лв.

NIVEA MEN SENSITIVE комплект осигурява комфортно бръснене дори и на чувствителната кожа. NIVEA MEN SENSITIVE пяна за бръснене и лосион за след бръснене помагат за успокояване на всяко раздразнение на кожа на лицето при бръснене. В допълнение душ гелът MUSCLE RELAX отнема напрежението в мускулите и оставя чувство за отмора и релаксация. Стилен мъжки несесер е подарък към коледния комплект.

Препоръчителна цена от 20,69 лв.

Търсете и останалите атрактивни коледни комплекти от NIVEA MEN в търговската мрежа.