Комбинацията между черно и бяло отдавана се е наложила като класика в модата, като и тази година тя присъства особено много на подиумите на всички модни ревюта. Продуктите против изпотяване NIVEA Invisible For Black & White са иновативни – не оставят жълти петна върху бели дрехи, нито бели петна върху черни дрехи. Тяхната формула спомага на почитателите на модните тенденции да не се лишават от изискания черно-бял стил, като същевременно могат да разчитат на 48-часова сигурна защита.

Дезодорантите NIVEA Invisible For Black & White се предлагат на пазара в три различни аромата и три разфасовки, всяка от които еднакво удобна за използване и подходяща за всеки вкус и предпочитаниe: спрей, рол-он и стик.

NIVEA Invisible Pure For Black & White с нотки на грижи и чистота не оставя бели следи върху кожата или дрехите. Предоставя нежна и невидима 48-часова защита против изпотяване. Не съдържа алкохол или други оцветители. Дерматологично доказана съвместимост с кожата.

NIVEA Invisible Clear For Black & White с елегантни флорални нотки спомага за предпазването от поява на жълти петна върху бели дрехи, като ги запазва по-дълго време бели.

NIVEA Invisible Power For Black & White с мъжествения аромат на цитрусови и дървесни нотки предоставя нежна и невидима 48-часова защита против изпотяване. Не съдържа алкохол или други оцветители.

Доверете се на продуктите от серията NIVEA Invisible For Black & White и бъдете винаги в крак с модата – без притеснения!