През тази година NIVEA Soft представя обновената серия за тяло, която възвръща мекотата и здравия вид на сухата кожата. Иновативната формула на продуктите, обогатена с масло от ший, се грижи за красотата на кожата, правейки я осезаемо по-нежна при допир.

Новият продукт от серията NIVEA Sоft Soufflé притежава лека, подобна на бита сметана формула с масло от ший, Hydra IQ и подхранващи липиди, които нежно се разтапят в кожата и подсилват естествената й защитна бариера. В резултат дори много сухата кожа е значително по-мека.

NIVEA Soft Milk с Hydra IQ обилно подхранва и осигурява на кожата дълготрайна хидратация в дълбочина, благодарение на формулата с масло от ший. Hydra IQ е активна съставка, която присъства в сините водорасли, а млякото стимулира естествения приток на вода в определени слоеве на кожата.

Формулата на нежното олио за тяло NIVEA Soft е разработена специално за много суха кожа. Този продукт осигурява интензивна хидратация и има уникална бързо попиваща формула. Обогатено е с натурално бадемово масло, оставя кожата с приятен нежен аромат и осезаемо мека през целия ден.

NIVEA обича да дарява нежност и мекота на кожата. Това е цел, която нашите експерти си поставят и следват неуморно повече от 100 години. Сухата кожа е проблем, който може да повлияе на доброто ни самочувствие и вътрешното ни усещане за комфорт и красота.

Подарете на тялото си едно ново усещане за мекота! Поставете нежно и вдъхновяващо начало на деня, от което се нуждае не само тялото, но и духът ни!