През тази година NIVEA обогатява своята гама продукти за почистване на лице с още един продукт – NIVEA 3в1 мицеларна вода. Благодарение на иновативната си мицелна технология, мицеларната вода на NIVEA почиства, отстранява грима от лицето и го хидратира само с една единствена стъпка.

Мицеларната вода на NIVEA не съдържа алкохол и други агресивни компоненти и ограничава риска от евентуални алергични реакции до минимум. Изключително подходяща е за чувствителна кожа. Новият продукт за грижа за лицето запазва баланса на кожата, като й оказва успокояващо, хидратиращо и тонизиращо действие. Мицеларната вода 3в1 на NIVEA съдържа декспантенол и екстракт от гроздово семе, а благодарение на своята мицелна технология, не е необходимо да се изплаква и по този начин не се нарушава естествената бариера на кожата.

Мицелите във формулата на мицеларната вода на NIVEA действат като магнит – при контакт с кожата те улавят както всички замърсявания и следи от грим, така и излишния себум върху лицето. След почистване с мицеларната вода на NIVEA кожата остава освежена и омекотена. Декспантенолът, известен още като про-витамин В5, подпомага регенерацията на кожата, подобрява способността й за задържане на влага и подсилва естествената защитна бариера на кожата.

Екстрактът от гроздово семе има подхранващо и омекотяващо действие. Мицеларната вода на NIVEA не изсушава кожата и не е необходимо да се отмива след употреба. Резултатът – чиста, гладка и сияйна кожа.

Зарадвайте кожата на лицето си и се погрижете тя да бъде винаги перфектно почистена и свежа всеки ден с NIVEA 3в1 мицеларна вода!