В новия брой Story среща читателите си с Ники Михайлов. Младият национал допусна единствено екипа на списанието до дома си в Холандия и разкри, че джакузито и сауната, които спомагат за физическото му възстановяване след напрегнат мач, са най-полезната част от жилището му. Вратарят на „Твенте“ споделя още, че от години е самостоятелен и независим и затова се чувства по-зрял от връстниците си и дори че е готов да създаде семейство и да бъде баща.

 

Специално за списание Story Ники признава, че не обича шумните купони, освен когато не празнува с колегите си след важна победа. За да прекрати всички спекулации за чувствата си към плеймейтката Николета Лозанова, вратарят на националния отбор по футбол е категоричен, че тя е първата му любов, а не най-голямата и той все още очаква жената на мечтите си.

 

Каква е истината за отношенията на футболиста с Алисия? Защо младият национал поставя на първо място семейството, как си представя жената до себе си и накъде иска да продължи кариерата му след като спре да се занимава активно с футбол – читателите ще открият тази седмица в новия брой на списанието.

 

Story излиза на 18 февруари.