Вчера в Нов български университет зърнени закуски Nestlé FITNESS® представиха своето вълнуващо предложение за лятото. С новите промоционални кутии на зърнените закуски потребителите ще получат едновременно балансирана закуска и ще научат как по забавен начин да изгарят калории, забавлявайки се в ритъма на самбата.

Специален гост на събитието беше темпераментният Алфредо Торес. Кубинският танцьор демонстрира пред събралите се гости чувствената самба, като успя да раздвижи всички в нейния ритъм. Студентите по Танцов театър също представиха атрактивни хореографии и показаха, че всеки може да повтори лесно стъпките у дома, за да постигне по-балансиран начин на живот и да работи за плосък корем.

„Да се подготвиш за лятото понякога изисква по-голямо усилие и сред изобилието от програми често не знаем коя ще е подходяща за нас, за повече тонус, настроение и изгаряне на калории. Затова и ние от зърнени закуски Nestle Fitness® Ви предлагаме да не чакате лятото, а още сега да се възползвате от предимствата на балансираните зърнени закуски и с лесната Програма с упражнения по самба танци да изгоряте калории и да се чуствате добре“, сподели Невена Гаджева, бранд мениджър Зърнени закуски Нестле,  минути преди да стартира танцовият урок в Нов български университет.

Лятната програма е подходяща за всички, които обичат танците, но не могат да отделят време в напрегнатото си ежедневие. Тя може да се изтегли напълно безплатно от сайта www.nestle-fitness.com, като ще предостави достъп до 20-минутна самба програма, специално разработена от Nestlé FITNESS®  самба  инструктор Нуно Фернандез.

Програмата включва 3 лесни стъпки, които по забавен и ефективен начин да постигат необходимия резултат – изгаряне на калории, тонизиране на коремните мускули и балансирано хранене.

Танцувайте в ритъма на самбата и посрещнете лятото без притеснения! Подгответе се за лятото като се доверите на балансираните зърнени закуски Nestlé FITNESS® и самба ритмите!