М-Тел става основен партньор на най-мащабното музикално шоу

Публиката на най-мащабното музикално шоу „X Factor” прекара три вълнуващи дни на откритите концерти-прослушвания в зала „Фестивална“ в София. На тях музикалните таланти, преминали първия етап на шоуто, дават най-доброто от себе си, за да продължат напред.

След успеха на откритите концерти във Варна и тези в столицата, вдъхновени кандидати за слава, събрали смелост да излязат пред публика, заливат с обаждания офиса на Нова ТВ, за да заявят своето участие в “X Factor” За съжаление, регламентът нa шоуто не позволява това.

Прослушванията пред публика продължават на 6, 7 и 8 август в зала „Фестивална”, след което преминалите втория етап ще бъдат събрани под един покрив, за да започне тяхната серизона вокална и сценична подготовка.

За да могат да следят всичко, което се случва в „X Factor”, хиляди фенове коментират и споделят своите впечатления и емоционални случки, свързани с шоуто. Официалната фен страницата във Фейсбук e на адрес http://www.facebook.com/xfactorbulgaria

Нова ТВ изказва своята благодарност на най-големия мобилен оператор у нас М-Тел, за това, че подкрепи проекта и стана основен партньор на „X Factor”.

За да зарадва всички фенове на ная-якото шоу, присъствали във фестивалния комплекс във Варна от 26 до 28 юли и тези в столицата, М-Тел предостави на всички, заявили своето присъствие на фен страницата във Фейсбук, уникални тениски с изображения на световни музикални звезди.