На стилно парти в Музейната галерия за модерно изкуство в София Нестле България представи 25 уникални кафе-машини NESCAFE Dolce Gusto с инкрустирани Swarovski кристали. Над 100 представители от българския културен и светски елит успяха да се докоснат до изящния „кристален“ дизайн на моделите. Машините, които са лимитирана колекция и се предлагат само в България, са произведени в Германия по технология на бижутерийния гигант и са творческо дело на младата българска дизайнерка Ивона Узунова. Тя сподели за вълненията около проекта и изрази благодарността си към екипа на NESCAFE Dolce Gusto под бурните аплодисменти на гостите, които оцениха безспорния й талант.

 

Сред тях бяха „Мис България 2010“ Ромина Андонова, Орлин Павлов с поливинката си Яна Акомова, световната шампионка по художествената гимнастика Симона Пейчева, водещита Ева Кикерезова и Радост Драганова, проф. Любомир Стойков и други.

 

Ослепителната водеща Елена Петрова допринесе събитието да стане още по-бляскаво, облечена в дизайнерски тоалет и бижута, обсипани с кристали Swarovski. Под звуците на Classic in the House – талантливата Мария Каракушева и диджей Borra, гостите успяха да се насладят на уникалните кафе-произведения на изкуството и побързаха да станат притежатели на дизайнерска кафе-машина. Пръв Орлин Павлов подари уникалното бижу на своята дама на сърцето – танцьорката Яна Акимова. Машината ще пасне идеално в тяхната шикозна кухня в апартамента, в който отскоро живеят двамата влюбени.

 

В месеца на любовта късметът на Валентин Маринов му донесе персонализирана NESCAFE Dolce Gusto made with Swarovski Elements. Томбола определи инициалите на неговата съпруга да бъдат инкрустирани върху машината, което ще я превърне в единствената такава за целия свят.