Специално за всички свои читателки най-обичаното женско седмично списание събра неповторима колекция на едни от най-вълнуващите романи на нашето време. Поредицата „Световни бестселъри” подбира внимателно интересни истории, препоръчани от авторитетни издания като New York Times и The Sunday Times.

 

Списанието предлага заглавия на водещи съвременни автори, които успешно претворяват своето въображение в истории, достигaщи до най-разнообразната публика. Силни страсти, дръзки емоции и непредвидими обрати, поднесени с много чувство за хумор предлагат 10-те издания на кралиците на съвременния роман като Оливия Голдсмит, Барбара Делински, Дженифър Уайнър и много други.

 

Първата книга от специално селектираната колекция е на Оливия Голдсмит – „Приятелство от пандиза“. В нея се разказва за една силна и успяла жена от Уолстрийт, живееща в мъжкия свят. За да защити своя началник, тя попада в затвора с надеждата, че може да разчита на подкрепа от своя приятел за скорошното си освобождаване. Но нещата се объркват и тя може да разчита единствено на новите си познати.

 

Очаквайте колекцията „Световни бестселъри” всеки първи четвъртък на месеца, заедно със списание „Журнал на жената“ на специална цена от 3,99 лева.