Душ гелът е сред задължителните козметични продукти в банята на модерната жена. NIVEA Creme Care е новият член на голямото семейство на NIVEA, който превръща ежедневното вземане на душ в приятна терапия. Уникалният аромат и внимателно подбраните елементи на крем душ гела правят кожата по-мека и гладка, дори след подсушаване.

Концепцията на продуктите за баня на NIVEA, е че те не само почистват кожата, но и осигуряват ценна грижа. Подхранващият крем душ гел отговаря на всички нужди на кожата. Освен че оставя чувство на чистота и свежест, NIVEA Creme Care глези сетивата, поддържайки кожата гладка и неустоимо привлекателна. Уникалната формула с провитамин и подхранващи масла оставя усещане за хидратирана и мека кожа като обгръща тялото с ароматна нежна пяна.

Новият NIVEA Creme Care осигурява същите масла, про-витамин и типичен аромат на NIVEA Creme – с грижовна, лека формула, която оставя кожата освежена, чиста и хидратирана. Сега качествата на любимата синя кутийка на NIVEA Creme, с над 100 годишна история, се прехвърлят върху новия подхранващ крем душ гел.